Manavgat Esnaf ve Sanatkarlar Odası (MESO) Başkanı Hasan Çelik, Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş.'nin ETS sistemine geçişi ve Yeni yönetmeliklerin Manavgatlı Esnaflara anlatılması amacıyla Akdeniz Elektrik Yetkilileri ve Esnafları MESO Konferans salonunda gerçekleşen toplantı ile bir araya getirdi.

   Akdeniz Elektrik'i temsilen Adem Aydın ve Mehmet Çağrı Kaya iştirak etti. Manavgatlı Esnaflar, MESO Başkanı Hasan Çelik ve Genel Sekreterin katılımıyla başlayan toplantıda Akdeniz Elektrik yetkilisi Elektrik Mühendisi Adem Aydın hitaben Manavgatlı Elektrikçi esnafı bizim çözüm ortağımız. Bizler gelen talepleri fikirleri değerlendirerek en iyi ve hızlı hizmeti vermek için mücadele ediyoruz. MESO Başkanımız Hasan Çelik'te esnaflardan gelen talepler doğrultusunda sürekli bizimle istişare içerisinde birlikte Manavgat'a daha kaliteli hizmet veriyoruz dedi. Aydın yaptığı konuşmasında Yeni yönetmelikleri ve Esnafların nelere uyması gerektiği konusunda bilgi aktarımında bulundu. ETS sistemine geçiş ile de kaçak çalışanların tamamen önüne geçilmesinin hedeflendiğini belirten Aydın, Elektrikçi esnaflarından da Kaçak çalışanlara siz el uzatmazsanız Manavgat'ta elektrikçi esnafı hak ettiği yere ulaşır diyerek tezkinde bulundu. Elektrik Mühendisi Adem Aydın'ın konuşmasını bitirmesinin ardından Elektrikçi Esnafları da sorunlarını dile getirdi. Her soruyu tek tek not alan Aydın sorunların çözümü için MESO Başkanımız ile ortak hareket ederek, bunları çözüme ulaştırmak için çalışacaklarının sözünü verdi.

   Yapılan toplantının ardından Konuşan MESO Başkanı Çelik; Geçen yılki toplantımızda da belirttiğim üzere Manavgat Esnaf ve Sanatkarlar Odası olarak sorumluluk almaktan asla kaçınmayacağımızı belirttik. Zaten bu doğrultuda yaptığımız çalışmalar ve ETS sistemine geçiş için hızlandırdığımız kayıtlarımızla bunu ortaya koyduk. Geçen yıl benim bir önerim olmuştu şimdi bu sizden talep olarak geldi. Bu doğrultuda da hızlı biçimde çalışmalarımıza başlayacağız. diyerek katılan Elektirikçilere teşekkür etti.

Habere Ait Galeri