Manavgat Esnaf ve Sanatkarlar Odası (MESO) Başkanı Hasan Çelik, Başkan vekili Mustafa Emre Şenli, Yönetim kurulu üyeleri Ali Erdal Şahin ve Osman Şeker Ek sanayi de bulunan esnafları ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

Ziyaretle ilgili kısa bir açıklama yapan MESO Başkanı Hasan Çelik “bizim görevimiz esnaflarımızın sorunlarını sıkıntılarını ve de taleplerini ilgili mercilere iletmek bu doğrultuda esnaflarımızı gezmeye ve onları dinlemeye önem veriyoruz.Biz göreve geldiğimiz günden bugüne her fırsatta esnaflarımızı ziyaret ederek sorunların çözümü konusunda elimizden geleni yaptığımıza inanıyoruz. Biz bu göreve talip olur iken zora talip olduk. Programlardan arta kalan zamanlarda ya esnaflarımızı gezmeye çıkarız ya da oda da personel ile birlikte gelen esnaflarımız ile ilgileniriz” dedi.

Sanayi esnafları da MESO başkanı Hasan Çelik ve Yönetiminin ziyaretinden duydukları memnuniyetlerini dile getirerek “Başkanımız Hasan Çelik 1 yıllık başkanlığı süresince dükkanlarımıza defalarca geldi onu ayrıca tebrik ediyoruz. Bizler seçimden seçime değil zor zamanlarımızda yanımızda olan temsilciler istiyorduk başkanımızda bizleri yanıltmadı. MESO Yönetimine teşekkürlerimizi sunuyoruz” diye konuştular.