MESO’DAN KARADENİZ TURU

Manavgat Esnaf ve Sanatkarlar Odası (MESO) Başkanı Hasan Çelik, Üyelerinin Aileleri ile birlikte katılabileceği Karadeniz turu düzenledi.

MESO Başkanı Hasan Çelik yaptığı açıklamada; Yıllardır üyelerimiz için Fuar ve Kültür Turları Organizasyonları yaparak üyelerimiz hem işlerinde ilerleyebilmesi hem farklı kültürler ile buluşması hem de birlik ve beraberliğin, dostluğun, arkadaşlığın pekişmesi için çalışıyoruz. Daha önce yaptığımız Bursa, Çanakkale ve İstanbul turlarında üyelerimizden yoğun şekilde Karadeniz’e bir tur organizasyonu yapmamız için talepler aldık. Esnaflarımızın istekleri doğrultusunda bayramdan sonra bu turu yapacağımızı belirtmiştik. Uzun süredir yaptığımız çalışmaların ardından turumuz şekillendi ve hazır hale geldi. Üyelerimiz için keyifli eğlenceli bir tur programı hazırladığımızı düşünüyorum. Kısaca Tur’dan bahsedecek olursak Turumuz 1 Ağustos salı akşamı Odamız önünden Otobüslerle hareket ederek başlayacak ilk gün Amasya ve Samsun gezilerimizin ardından konaklamamızı Ordu’da yapacağız. İkinci gün Tirebolu ve Trabzon gezilerimizin ardından konaklamamızı Hopa’da yapacağız. Üçüncü gün Batum ve Zikale ziyaretlerimizi gerçekleştirip konaklamamızı Ayder Yaylasında yapacağız. Dördüncü gün Uzungöl ve Sümela ziyaretlerimizi gerçekleştirip konaklamamızı Trabzon’da yapıyoruz. Beşinci gün Giresun, Ünye, Fatsa ve Çorum gezilerimizi yapıp akşamında Manavgat’a hareket ediyoruz.

                Turumuz Beş Gün, Dört gece konaklamalı ve 6 gece sürecek olup kayıtlarımız başlamıştır. Kayıtlarımız 21 Temmuz Cuma akşamı sona erecektir. Tur hakkında tam kapsamlı bilgiyi Üyelerimiz odamıza müracaat ederek öğrenebilirler. Dedi.