MESO AİDATLARININ 100TL’Sİ DENİZBANKTAN

Emekli maaşını Denizbank’a taşıyan veya aracı olan MESO üyelerinin oda aidatının 100TL’sini Denizbank tarafından tahsil edilecek protokol imzalandı.

MESO Başkanı Hasan Çelik yaptığı açıklamada; ‘‘Üyelerimizin zor günlerde yanında olmak, Oda  aidatlarını ödemelerinde yardımcı olabilmek adına çeşitli çalışmalar sürdürmekteyiz. Bilindiği üzere Denizbank’ta Esnafın zor zamanlarında hep yanında olmuştur. Emekli maaşlarının bir bankadan diğerine geçişi sırasında Bankalar belirledikleri ölçüde finansal destek oluyorlar. Denizbank’ta bu kapsamda emekliliğini taşıyana finansal destek olmakta. Denizbank Sanayi Şubesi Müdürümüz  ile yaptığımız görüşmelerimizde her zaman Esnafa fayda sağlayacak projeler hakkında düşüncelerimizi dile getirdik. Türkiye genelinde Emekli maaşının taşınmasında belirlenen finansal destek standarttır ancak Manavgat Esnaf ve Sanatkarlar Odası (MESO) üyelerine bir ayrıcalık yapılması ve daha fazla destek olunması konusunda ki görüş ve isteklerimiz Şube Müdürümüzün öz verili çalışmaları sonucunda neticelenmiştir.

                Yaptığımız protok ile Emekli maaşını Denizbank’tan alma taahütü veren ve yönlendiren üyelerimizin kendi alacağı promosyona ilave Oda aidatının 100 TL’si Denizbank tarafından Odamıza ödenecektir.’’ Diyerek finansal olarak MESO Üyelerine vermiş olduğu destekten ötürü Şube Müdürü Emin Deniz’e Esnaf ve Sanatkarlar adına teşekkürlerini iletti.

                Denizbank Manavgat Sanayi Şube Müdürü Emin Deniz; ‘‘Denizbank’ın Esnaf ve Sanatkarlara ve de Emeklilere her zaman finansal olarak destek vermek için çalıştığını belirterek MESO Başkanız Hasan Çelik’lede uzun süredir neler yapabileceğimiz konusunda görüşmelerimiz sürmekteydi. Başknımızın teklifi doğrultusunda yaptığımız çalışmalar neticesinde bu protokolü hazırladık.

                Bilindiği üzere SGK (Emekli sandığı, Bağ-kur, SSK) emekli maaşını bankamızdan alan, varsa haciz ile nafaka bedeli maaşından düşüldükten sonra aylık 1000 TL altı maaş alanlara 300 TL, aylık 1000 TL ile 2000 TL arası maaş alanlara 375 TL, aylık 2000 TL ve üzeri maaş alanlara 450 TL nakit promosyon ödenmektedir. Buna ilaveten de Manavgat Esnaf ve Sanatkarlar Odası üyelerine Emekli maaşlarını taşımaları veya yönlendirmeleri durumunda da Esnaf Odası aidatlarının 100 TL’sine istinaden Odamıza ödemesini