MESO Üyeleri, İstanbul Automechanika Fuarını Gezdi
Manavgat Esnaf ve Sanatkarlar Odası (MESO) tarafından üyelerine İstanbul ve Automechanika gezisi düzenlendi.
Automechanika Fuarı;
Manavgat Sanayi Esnafının birlikteliğini arttırmak, yeni teknoloji ile buluşturmak, yeni yer ve kültür tanıtımını sağlamak amacıyla düzenlenen İstanbul turu yoğun ilgi gördü. 2 Otobüs ve 80 Kişi ile Tur programına başlayan MESO üyelerinin ilk durağı İstanbul TÜYAP’ta açılan Automechanika fuarı oldu.  Devasa Fuar alanında her sektöre uygun üreticinin parekendeciyle buluştuğu, son sistem teknolojiler ile donatılmış yeni ürünlerin sergilendiği organizasyonda Manavgatlı Sanayiciler işletmelerinin geleceği ve yatırımları için gerekli bilgileri almış oldular. Birçok Esnafında alışveriş yapması sektörde ki gelişmin en güzel göstergesi oldu. Akşam saatlerinde şehir merkezinde ayarlanan otele giriş yapan Esnaflar gece de İstanbulun ışıltısından yararlanıp gezme şansı buldular.
İstanbul Turu;
Sabah Otelde yapılan kahvaltının ardından harekete geçen MESO Üyelerinin ilk durağı Sultanahmet Meydanı oldu. Sultanahmet tarihi bir yarım ada olarak bilinmekte, burada Camii lere ve kapalı çarşılara yapılan ziyaretler sonrasında Eminönünden feribot ile Tristik İstanbul Turuna başlandı. Feribotta balık ekmek ikramının ardından güvertede eğlenen Manavgatlı Sanayiciler oldukça keyifli bir program geçirdi. Feribot turunun ardından Manavgata dönen Sanayiciler, Başta Oda Başkanı Hasan Çelik olmak üzere bu programda emeği geçen herkese teşekkür ederken. Böyle bir program sayesinde Manavgatlı Sanayiciler bir araya geldi. İşlerimizin yoğunluğundan dolayı birbirimizi görüp sohbet bile edemediğimiz bir çok komşumuz ile bu tur sayesinde birlikte güzel zaman geçirme fırsatı bulduk diyerek yapılan organizasyondan duydukları memnuniyeti dile getirdiler.
MESO Başkanı Hasan Çelik yaptığı açıklamada; ‘‘Manavgat Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yönetim Kurulu ve Personellerimiz ile Esnaflarımız için çok kapsamlı çalışmalar yapıyoruz. Toparlayıcı oda olduğumuz için çok fazla meslek grubu odamıza kayıtlı. Her meslek grubu için ayrı ayrı çalışmalar yapmakta, sektörlerine uygun yararlanabilecekleri her türlü organizasyonu takip etmekteyiz. Uygun bulduğumuz her organizasyonu da gerekli çalışmaları yaptıktan sonra Esnaflarımızın hizmetine sunuyoruz.
                Automechanika Fuarına katılan üyelerimiz yapılan organizasyondan gayet memnun kaldılar. Bizlerde onlara teşekkürlerimizi iletiyoruz. Onlar için günlerce bu tip çalışmaları yapıyor çok emek veriyoruz. Ancak böyle güzel katılım olunca ve karşılıklı memnuniyet olunca yaptığımız işten keyif alıyoruz. Esnaflarımız için her zaman daha fazlasını vermek için şevkleniyoruz. Katılan ve emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum. ’’Diyerek sözlerini tamamladı.

Habere Ait Galeri