MESO Üyeleri Kocatepe Yolunda

Manavgat Esnaf ve Sanatkarlar Odası (MESO) Üyeleri ile birlikte Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Savaşının 95. Yıldönümü etkinliklerine katılacak.

Başkomutan Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün tarihi ‘‘Ordular İlk Hedefiniz Akdeniz’dir İleri’’ emrini verdiği Başkomutanlık Meydan Muharebesi Suhut, Çakırözü ve Kocatepe’de çeşitli etkinlikler  ile kutlanacak.

Manavgat Esnaf ve Sanatkarlar Odası (MESO) Başkanı Hasan Çelik tarihimizin en büyük zaferlerinden biri olan Büyük taarruzun yıldönümünde Oda Üyeleri ile birlikte programa katılarak o günleri yerinde görüp. Kocatepe ruhunu Manavgatlı Esnaflar ile birlikte yaşamak için hazırlanan program eşliğinde Manavgat Esnaf ve Sanatkarlar Odası üyelerini ve Ailelerini Ücretsiz olarak Afyon’a götürme kararı aldı.

Manavgat Esnaf ve Sanatkarlar Odası (MESO) tarafından hazırlanan program çerçevesinde 25 Ağustos Cuma günü akşam saat 20:00’da MESO önünden Otobüsler ile hareket edilecek. Gece Şuhut/Çakırözü’nde  organize edilen Zafer Yürüyüşü’ne katılacak olan MESO üyeleri saat 05:00’da Kocatepe’ye varacak. Kocatepe Şehitliği, Büyük Taarruz Şehitliği ve Dumlupınar Şehitliklerine ziyaret gerçekleşecek ve ardından Afyon Merkez’de Serbest zaman verilecek. Dönüş yolunda bulunan Albay Reşat Paşa Şehitliğine yapılacak ziyaretin akabinde Manavgat’a intikal edilecek.

                MESO Başkanı Hasan Çelik yaptığı açıklamasında; ‘‘Bu Vatan çok zor şartlarda kazanıldı. Ülkemizin değerini daha iyi anlamak için geçmişimizi unutmamalı ve ne zorluklarla müdafaa edildiğini idrak etmek durumundayız. Bu doğrultuda Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Savaşının 95. Yıldönümü kutlamalarına Oda üyelerimiz ile birlikte katılacağız. Tüm üyelerimiz davetlidir. Ücretsiz ulaşım sağlayacağız, sayı sınırımız olmayacak hangi üyemiz katılmak istiyorsa hepsini götüreceğiz. Katılmak isteyen üyelerimizin 18 Ağustos Cuma günü mesai bitimine kadar Odamıza müracaat ederek kayıtlarını yaptırmalarını rica ediyorum.’’ Diyerek Manavgat Esnaf ve Sanatkarlar Odası Tüm Üyelerini Büyük Taarruzun 95. Yıldönümü kutlamaları için Afyon’a davet etti.