MESO Yönetiminden Başkan Sözen'e ziyaret

   Manavgat Esnaf ve Sanatkarlar Odası (MESO) Başkanı Hasan Çelik ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'i makamında ziyaret etti.

   MESO Yönetimi Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'e Teşekkür ziyaretinde bulundu.

   Manavgat Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Çelik; 2014 Seçimleri ile Esnafın takdiri neticesinde göreve geldiğimiz ilk günden itibaren Manavgat Belediye Başkanımız Sayın Şükrü Sözen Sivil Toplum kuruluşlarına verdiğini önemi hissettirdi. Ve görev süresince Esnaflarımızın sıkıntıları, sorunları oldukça kendisiyle iletişime geçerek sorunların çözümü noktasında elinden geleni yaparak her zaman Esnafları kollayıp kucakladı. Biz Manavgat Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yönetimi olarak kendisinin yapmış olduğu özverili çalışmalardan dolayı teşekkürlerimizi iletiyoruz. Başkanımız Şükrü Sözen'in Manavgat için yapmak istediği daha birçok proje olduğunun bilincindeyiz. Bizlerinde geleceğe dönük Manavgat ve Manavgatlı Esnaflarımız için büyük projelerimiz bulunuyor. Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçtede kendisiyle bu konularda ortak çalışmalara devam ederek Manavgat'a hizmet edeceğiz. dedi.

   Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, MESO Yönetimine ve Başkan Çelik'e ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Başkan Sözen Manavgat Yüz ölçüm olarak, Nüfus olarak, Ekonomi olarak Türkiyenin büyük ilçelerinden biri olduğunu vurguladı. Böylesine Büyük bir kentin İdari Makamlarında bulunan kişilerin görev ve Sorumluluklarının bilincinde olması gerekir. Ben şahsen İyi Belediyecilik Nasıl yapılır, Manavgat için daha iyisini nasıl sağlarım diye hergün düşünüyor ve bu konuda Diğer Büyük İlçe Belediyelerini inceliyorum. İncelemelerim neticesinde de görmekteyim ki İyi Belediyelerin tamamında Sivil Toplum Kuruluşlarının Rolu büyük. Manavgat Belediyesi olarak Sivil Toplum kuruluşlarına fazlasıyla önem veriyoruz. Birlik ve Beraberlik içerisinde olmamızın kazananı Manavgat olacaktır. Bu ölçüde Yapılacak Doğru Projelerin tamamına destek vermekten mutluluk duyarım. diyerek MESO Yönetimine çalışmalarında başarılar diledi.

Habere Ait Galeri