Manavgat Esnaf ve Sanatkarlar Odası (MESO) Başkanı Hasan Çelik ve Yönetim Kurulu Üyeleri Sanayi Esnafı ile bir araya geldi.

MESO Başkanı Çelik Yeni gezi programına başladı. Esnaflar ile sürekli İç içe olan Başkan Çelik, yeniden bir program hazırlayarak Esnaf Gezilerine başladı. Çolaklı, Evrenseki, Ilıca-Kumköy, Barbaros ve Yukarı Pazarcı Esnaflarını gezen MESO Yönetimi Sanayi Esnafı ile bir araya geldi. Başkan Hasan Çelik yılda en az bir kez her Esnafımızı işletmesinde ziyaret edeceğiz diyerek zora talip olmuş ve yaptığı çalışmalarıyla da bu zoru başarmıştı. Esnaflarda ziyaretlerden ve Başkan Çelik’in Esnaflara olan yakınlığından memnun olduklarını dile getirdi.

Manavgat Esnaf ve Sanatkarlar Odası (MESO) Başkanı Hasan Çelik Sanayi Gezisi ardından yaptığı açıklamada şu ifadeler yer verdi;

Sanayide bulunan Esnaflarımızı MESO Yönetim Kurulu Arkadaşlarımız ile ziyaret ettik.

Sanayi Esnafımız Manavgat'ımızın can damarıdır. Göreve geldiğimiz ilk günden bu güne kadar yaptığımız çalışmalarımızı, Gelecek döneme ait projelerimizi Esnaflarımıza anlattık. Odamızın yapmış olduğu çalışmalardan çok memnun olan ve verdiğimiz hizmetlerden ötürü takdirini esirgemeyen Esnaflarımıza çok teşekkür ediyorum. Emeklerimizin, çalışmalarımızın karşılığını sizlerin teşekkürleri takdir etmesi fazlasıyla karşılıyor. Her zaman Esnaflarımız ile birlikte hareket etmeye, Esnaflarımızın çıkar ve menfaatine çalışmalar gerçekleştirmeye özen gösterdik. Neticesinde de bugün olduğu gibi Göğsümüzü gererek başımız dik Esnafların karşına çıkabilmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Çıktığımız Bu yolda bizleri Destekleyen, yapıcı eleştiriler ile daha iyisini yapmamıza vesile olan Esnaflarımıza, Yönetim Kurulu arkadaşlarım ve Oda Başkanı Olarak Ben Teşekkürlerimizi iletir. Daha iyisi ile tekrar buluşmayı Yüce Allah'tan niyaz ederim.

Habere Ait Galeri