Manavgat Esnaf ve Sanatkarlar Odası (MESO) Tarafından 21. Ahilik Kültürü Haftası Kutlamaları Yapıldı.

MESO Başkanı Hasan Çelik ve Ekibi tarafından hazırlanan program MESO Üyeleri için düzenlenen Bot turu ile başladı.
Cumhuriyet Meydanında Hazırlanan program ise Manavgat Esnaf ve Sanatkarlar Odası (MESO) Başkanı Hasan Çelik'in ve Ekibinin yaklaşık 4 Yıl önce devir aldıkları bayrağı nerelere taşıdığını anlatan 4 Yıllık faaliyet raporunun gösterisiyle başladı.
Ardından MESO Başkanı Hasan Çelik'in konuşmaları, akabinde AESOB Başkanı Adlıhan Dere, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen ve son olarak göreve yeni başlayan Manavgat Kaymakamı Mustafa Yiğit günün anlam ve önemini belirten konuşmalarını gerçekleştirdi.
Farklı Mesleklerden 30 Yılı aşkın süredir hizmet veren 16 Ahimize, Her çalışmamızda bize destek veren ve sürekli Esnaflar ile iç içe olan Belediye Başkanımız Şükrü Sözen'e, Çözüm ortaklarımıza ve Gerçekleştirdiğimiz Protokoller ile Esnaflarımıza ayrıcalıklı hizmet veren İşletme yetkililerine Plaketleri takdim edildi.
Katılımcılara kafkas oyunları gösterisi sergilendi gösteri devam ederken geleneksel Ahilik Pilavı ve Kavurma ikramı yapılan Manavgat Halkı Şafak Sönmez Konseriyle eğlenceye devam ettiler.

MESO Başkanı Hasan Çelik yaptığı konuşmasında, Ahilik Kültürü Kutlamalarına katılan herkese teşekkürlerini ileterek. Ahiliğin iyi anlaşılabilmesi, tadbik edilmesi ve gelecek nesillere aktarılmasının çok önemli olduğuna vurgu yaptı.

Habere Ait Galeri