MESO’dan İzmir Turu

   Manavgat Esnaf ve Sanatkarlar Odası (MESO) tarafından İzmir’de düzenlenen,  Maktek İzmir 2017 - Takım Tezgahları, Metal - Sac İşleme Makineleri, Tutucular – Kesici Takımlar, Kalite Kontrol - Ölçüm Sistemleri, CAD/CAM, PLM Yazılımları ve Üretim Teknolojileri Fuarı’na Gezi Turu düzenlendi. 2 Gün olarak belirlenen gezi programının ilk günü Fuar Gezisi, İkinci günü ise İzmir Kültür gezisi olarak gerçekleşecek.

   MESO Üyeleri 6 Ekim Cuma akşamı MESO önünden Hareket ederek Cumartesi sabahı İzmir/Alsancak’ta bulunan Otele giriş yaparak sabah kahvaltılarını alacak ve akabinde Fuar İzmir’e geçerek Fuar alanında sergilenecek olan Yeni teknoloji ürünler ile buluşacak. Akşam Saatlerinde Otel’de Akşam yemeğinin ardından serbest zaman verilecek olan Manavgatlı Esnaflar Pazar günü Otel’de alacakları kahvaltının ardından İzmir turu’na başlayacaklar.

   İzmir Turu’na Konak meydanından başlayarak, Asansör, Dario Moreno Evi ile devam edecek. Akabinde Kuşadası ziyareti, Efes Antik Kent Gezilerinin ardından akşam Manavgat için dönüşe geçilecek.

   MESO Başkanı Hasan Çelik; Türkiye’nin bir çok yerinde gerçekleşen Fuarlara Üyelerimiz ile birlikte katılmaktayız. Manavgat’lı esnafların işlerinde ileriye gidebilmeleri için Son çıkan ürünlere ve Teknolojiye ayak uydurmaları gerekmektedir. Bizde Esnaflarımızı bu yeni ürünlerle buluşturmak amacıyla içinde Kültür turu’da barındıran Programlar yaparak Turlarımızı daha cazip hale getiriyoruz. Esnaflarımıza çok katkı sağlayacağını düşündüğümüz Fuar ve Kültür turumuzun kayıtları başladı. Tura katılmak isteyen üyelerimiz odamıza müracaat ederek daha detaylı bilgi alabilirler.