Manavgat Esnaf ve Sanatkarlar Odası (MESO) Başkanı Hasan Çelik ve Yönetimi esnaf ziyaretlerine devam ediyor.
MESO Başkanı Çelik 2015 yılı sonunda hazırladığı program doğrultusunda Manavgat Esnaf ve Sanatkarlarını ziyaretlere onların sorunlarını yerinde dinlemeye birlikte fikir alış verişinde bulunarak çözüm aramaya devam ediyor. 
Esnaf ziyaretlerine çok önem verdiğini her fırsatında Esnafların yanında olduğunu belirten Başkan Çelik; 2015 yılı sonunda da bu doğrulta bir program hazırladık ve bölge bölge esnaflarımızı ziyaret etmeye başladık. Yeni yıl takvimleri bastırıp esnaflarımıza bizzat ulaştırma gayretinde olduk bu vesile ile de esnaflarımızın sıkıntılarını problemlerini iş yerlerinde dinleyip çözümü noktasında elimizden gelen tüm imkanları kullanarak halletmeye çalıştık. 2016 yılında da hiç aralık vermeden ziyaretlerimize devam ediyoruz. Dedi.
MESO Başkanı Çelik, Aşağı hisar mahallesi, demokrasi bulvarında ki esnafları da ziyaret ederek Manavgat merkezde bulunan Esnaf ziyaretlerinin neredeyse tamamını bitirdi. Bugün de yeni açılan Era Maximum Gayrimenkul’ e hayırlı olsun ziyareti ile başlayan programı Emekli tapu müdürümüz Şenol Yılmaz’ın sahibi olduğu Berrak Gayrimenkul ile devam etti. 
MESO Başkanı Hasan Çelik ve Yönetimi son olarak uzun yıllardır Manavgat’ta Eğlence ve Restaurant sektöründe hizmet veren Hakan Ertekin’i sahibi olduğu Kanatçım Restaurantı ziyaret ederek tamamladı.

Habere Ait Galeri