MANAVGAT ESNAF VE SANATKARLAR ODASI’NDA YABANCI DİL SEMİNERİ BAŞLADI

   Manavgat Esnaf ve Sanatkarlar Odası (MESO) tarafından düzenlenen Almanca, İngilizce ve Rusça dillerinde Yabancı Dil Seminerleri başladı. Başkan Hasan Çelik’in Yönetime gelmesiyle büyük bir ivme kazanan MESO düzenlediği Dil Kursları, Fuar ve Kültür Turları, Ahilik Haftası Kutlamaları, Meslek Komiteleri oluşumu, Bankalarla yapılan Protokoller, Çeşitli Eğitim ve Seminerler gibi projeleri ile Esnaflara destek veriyor. Esnafları ile sürekli iç içe olan Başkan Çelik yaptığı çalışmalarla da büyük takdir topladı.

   MESO Başkanı Hasan Çelik Yabancı Dil Seminerleri Başlangıcında yaptığı konuşmasında; 4 yıl önce göreve geldiklerini belirterek, 4 yıl boyunca yapmış oldukları bütün organizasyonları her yıl üstüne koyarak geliştirdiklerini vurguladı. Bundan sonra ki dönemde de Kurs ve Seminerlerin artacağını, Fuar ve Gezi organizasyonlarının daha sık olarak devam edeceğini, şimdiye dek Manavgat Esnaf Odası’nın Geleneksel hale getirdiği bütün çalışmaları arttırarak devam edeceğini söyledi.

   Yabancı dil seminerlerinin her yıl olduğu gibi bu yılda 3 ay süreceğini ve seviye 1a formatında olacağını belirten Başkan Çelik, Üyelerimize yönelik düzenlediğimiz kurslarımızın amacı Temel Eğitimi verdikten sonra İşyerlerinde Müşteriyle olan diyaloglarını geliştirmek. Bu ölçüde de Hocalarımız ile yaptığımız konuşma neticesinde Katılımcı arkadaşlarımıza öncelikle Temel eğitimi verdikten sonra Meslekleri ne ise o konuda ki terimler ve konuşma becerilerini arttırmaya yönelik olacak. Hocalarımız daha önce de bizimle çalışan çok değerli Eğitimciler Almanca dersine Ali Rıza Oduncu, İngilizce dersine Emine Korkmaz ve Rusça diline de Fatih Ünal hocalarımız eşlik ederek katkıda bulunacaklar. Biz Odamızda düzenlemiş olduğumuz Eğitim ve Seminerlerimizi Üyelerimizin menfaatleri doğrultusunda yaptığımız için şimdiye kadar hiçbir ücret talep etmedik ve bundan sonraki yıllarda yapacağımız eğitimlerimizde de yine Ücretsiz olarak Esnaflarımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Dedi.

Habere Ait Galeri