Manavgat Esnaf ve Sanatkarlar Odası tarafından 2014 yılı mayıs ayında 1.si Gerçekleşen ve gelenekselleştirilme kararı alınarak MESO’ ya kayıt olan yeni esnafların kahvaltılı bir program ile bir araya getirildiği etkinliğin bugünde 5. Sini gerçekleştirdi.

Pınar Balık Evi’nde gerçekleşen kahvaltı programına Nisan, Mayıs ve Haziran aylarında Manavgat Esnaf ve Sanatkarlar Odası kayıt yaptırmış 219 yeni üye davet edilirken MESO Başkanı Hasan Çelik, Başkan vekili Mustafa Emre Şenli, Denetim Kurulu Başkanı Mesut Şencan, Yönetim Kurulu üyeleri  Mehmet Yüksel,Ahmet Çağlar, Ali Erdal Şahin ve MESO personeli katıldı.

Kahvaltı programının ardından kısa bir konuşma yapan Başkan Çelik; son 3 ay içerisinde odamıza 219 yeni esnafımız kayıt yaptırdı. Bizler üyelerimizin menfaatleri doğrultusunda bir çok çalışma yapıyoruz. Zaten bizleri takip ediyorsunuz son zamanlar da oto galericileri kooperatifini kurduk ve en kısa zamanda da Manavgat’ımıza Oto galericiler sitesini kuracağız.

Kahvaltı programına aynı zamanda Manavgat Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile protokol yapmış olan Çetin Hukuk Bürosunun sahibi Mustafa Çetin’de katıldı. Bilindiği üzere Manavgat Esnaf ve Sanatkarlar Odası üyelerinin hukuk danışmanlığı servisini Mustafa Çetin aracılığı ile ücretsiz gerçekleştirmekte.

Programda söz alan bir esnaf geçen kış sezonunda odanın yabancı dil kursu düzenlediğini ve kendisinin katılamadığını belirterek, tekrar yabancı dil kursu düzenlenecek mi? Sorusuna başkan Çelik; Sezonun hemen bitiminde Almanca, İngilizce ve Rusça kursları düzenleyeceklerini ve daha kapsamlı program hazırladıklarını belirtti. Sezon bitimine doğru programların ve tarihlerinin netleşmesinin ardından esnafları da bu konuda bilgilendireceklerini sözlerine ekledi.

MESO’nun düzenlemiş olduğu 5. Geleneksel tanışma kahvaltısı karşılıklı sohbetler ile sona erdi. Başkan Çelik kahvaltı etkinliğine katılan herkese teşekkür etti.

Habere Ait Galeri