Manavgat İlçesinde  24 temmuz 2015 Cuma günü göreve başlayan Kaymakam sn. Nazmi Günlü makamında MESO Yönetimini kabul etti. MESO Başkanı Hasan Çelik, Başkan vekili Mustafa Emre Şenli, Denetim kurulu başkanı Mesut Şencan, Yönetim kurulu üyeleri Mehmet Yüksel, Ahmet Çağlar, Ali Erdal Şahin ve Osman Şeker’in katılımlarıyla gerçekleşen ziyarette yeni görevinin hayırlara vesile olması temenni edildi.

Manavgat Kaymakamı Nazmi Günlü son olarak görev yaptığı Turgutluda Esnaf Odalarının 13 ayrı Meslek Odasına ayrıldığını orada da hep iç içe olduklarını vurguladı. Burada Esnaf Odalarının 5 ayrı Meslek Odası olmasının ve toparlayıcı oda olarak Manavgat Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın güçlü olmasının birlik ve beraberliği hızlı şekilde sağlama adına daha iyi olduğunu Turgutlu’da olduğu gibi burada ki Esnaf ve Sanatkarlar Odaları ile birlikte güzel projelere imza atacaklarını belirtti.

Kendisinin Mersinli olduğunu ifade eden Günlü; İklim,bölge ve özellik olarak yabancı olmadığım bir yer Manavgat, tabi kendine ait ince detayları barındıran bir ilçe. Kısa zamanda buranın özelliklerini sizlerin de yardımıyla öğreneceğiz ve çalışmalarımız bu doğrultuda devam edecek dedi.

MESO Başkanı Hasan Çelik son zamanlarda Ülkemizde yaşanan terör olaylarına dikkat çekerek Manavgat’ın bir Truzim ilçesi olduğunu ve bu konularda çok kırılgan bir yapıya sahip olduğunu dile getirerek bu konuda sizlerin yardımına ihtiyaç duyacağız dedi.

Manavgat Kaymakamı Nazmi Günlü, MESO Başkanın bu sözleri üzerine karşılık; evet son zamanlar da ülkemiz ciddi bir sınavdan geçiyor, ama bazı haberler farklı algılanmalara sebep oluyor bu konuda gerekli çalışmaları yapıyoruz. Dedi.

Görüşme karşılıklı fikir alış verişleri ile devam etti.

Habere Ait Galeri