MESO Yönetimi, Antalya BüyükÅŸehir Belediyesi Manavgat KoordinatörlüÄŸü görevine getirilen Ä°brahim BüküÅŸ' ü makamında ziyaret etti.

Manavgat Esnaf ve Sanatkarlar Odası BaÅŸkanı Hasan Çelik ve Yönetim Kurulu üyeleri, Koordinatör BüküÅŸ'ü ziyaret etti.

Yeni görevinin hayırlı olmasını temenni eden MESO yönetim kurulu Manavgat esnafının durumunu deÄŸerlendirdi. MESO baÅŸkanı Hasan Çelik; Sezonun kötü baÅŸladığını tam toparlanma aÅŸamasında yaÅŸanan terör olaylarının tekrar sezonu bitirdiÄŸini ve esnafın zor günler geçirdiÄŸini vurguladı. 

Ä°brahim BüküÅŸ; Åžehit haberleri canımızı yakıyor artık televizyonlarda Åžehit haberi almak istemiyoruz. Türkiye' nin neresinde olursa olsun Åžehit haberi aldığımız zaman içimiz acıyor. Antalya'da ÅŸehit varmı diye bakmaktan korkar olduk daha bugün Antalya'dan bir polisimizin Åžehit haberini aldık. AteÅŸ düÅŸtüÄŸü yeri yakıyor acımız büyük. dedi. Esnaflar çok zor bir yıl geçiriyor. 2015 sezonu artık geride kalmak üzere ve bu yılı en az zararla atlatan Esnaflar gelecek yılın planları yapmak zorunda. Bizlerde üstümüze düÅŸen görevleri yerine getirmek için çabalıyoruz. Manavgat'a 180 Milyon liranın üzerinde bir yatırım yapıyoruz. Bu yıl Manavgat'ta kokuyu giderdik ve ÅŸuan için ilk önceliÄŸimiz alt yapılar Manavgat Esnafı ve Manavgat Halkı için geçen yıl olduÄŸu gibi bir sel felaketinin yeniden yaÅŸanmaması için yoÄŸun çaba harcıyoruz. dedi.

MESO Yönetimi tarafından Manavgat KoordinatörlüÄŸüne yapılan ziyaret karşılıklı fikir alış veriÅŸiyle sona erdi. 

Habere Ait Galeri