Manavgat Oto Galericileri Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi başkanı ve MESO başkanı Hasan Çelik; Manavgat’ta bulunan Oto galericiler ile iftar da bir araya geldi.

İftar programına oto galericilerin yanı sıra Manavgat oto galericileri toplu işyeri yapı koopertifinin muhasebesini tutan Kerim Kaya, Şehir plancısı Yunus Emre Aygün, Mimar Cumhur Cengiz’de eşlik etti.

Başkan Çelik iftar programının ardından Oto galericilere bu zamana kadar yaptıkları çalışmaları aktardı. Karşılıklı fikirlerin değerlendirildiği toplantıda Şehir plancısı Yunus Emre Aygün; kooperatifin kurulacağı yerler hakkında oto galericileri bilgilendirirken, Mimar Cumhur Cengiz’de Türkiye genelinde yapılmış ve başarılı olmuş tüm oto galerici sitelerini incelediklerini ve Manavgat’a da bunlardan en uygununu inşaa edeceklerini bildirdi. Son olarak mikrofonu eline alan Mali müşavir Kerim Kaya; yasal prosedürleri önümüzde ki süreçte neler yaşanacağına dair bilgiler vererek oto galerici esnafını aydınlattı.

Manavgat Esnaf ve Sanatkarlar Odası (MESO) ve Manavgat Oto Galericileri Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi Başkanlığını yürüten Hasan Çelik, Tüm gelir grubundan Oto Galeri işletmecisi arkadaşlarımız var biz oto galericiler sitesi kurmak için bu yola çıktık ve bu işi en güzel şekilde yerine getireceğiz. Manavgat’ta oto galericilik işiyle uğraşan herkesin kendi mülkü, iş yeri olabilsin diye uğraşıyoruz. Bu yüzden yönetim kurulunca karar alarak oto galeri işiyle uğraşmayan hiç kimseyi bu kooperatife dahil etmiyoruz. Manavgat Oto Galericiler Sitesinin bir rant pazarına dönüşmesine izin vermeyeceğim. Bize bu görevi sizler verdiniz ben ve yönetim kurulu arkadaşlarım da verdiğiniz bu görevi en iyi şekilde yerine getireceğiz bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın, bu site kurulacak, o dükkanlar yapılacak ve herkes kendi dükkanının sahibi olacak. dedi.

Habere Ait Galeri