MESO Üyeleri İzmir’de

                Manavgat Esnaf ve Sanatkarlar Odası (MESO) tarafından düzenlenen MAKTEK Fuarı ve İzmir Gezisi tamamlandı.

                Manavgatlı Esnaflar Teknolojinin yeni yüzüyle tanışırken aynı zamanda kısa ve güzel de bir tatil yapma fırsatı buldular.

                Program Cumartesi sabahı, Dünyanın en büyük açık alan müzesi olan Tren Müzesinde yapılan sabah kahvaltısı ile başladı. Yapılan kahvaltının ardından Fuar alanına giderek Fuar gezisine başlayan Manavgatlı Esnaflar, akşam üstü Teleferik gezintisi ile Eğlendi. Konak gezisinin ardından Otel’de istirahat edildi.

                Pazar günü Otel’de yapılan kahvaltının ardından Efes’i gezen Manavgatlı Esnaflar, Rehberimizin eşliğinde Efes, Meryem Ana, İzmir ve Kuşadası’nın tarihi geçmişini yerinde görüp bilgilendiler. Efes Antik Kent gezisinin ardından Kuşadası’na giderek seyir terasında fotoğraf çekiminin ardından şehri gezdiler. Akşam yemeğinin ardından Manavgat’a dönüşe geçen Esnaflar programı hazırlayan Başta MESO Başkanı Hasan Çelik’e ve ekibine teşekkürlerini iletti.

                MESO Başkan Vekili Mustafa Emre Şenli yaptığı açıklamada; ‘‘Bu tur organizasyonları yapmamızın birinci önceliği Esnaflarımızın yeni ürünler ve teknoloji ile tanışması aynı zamanda katılımcı Esnafların birbirleriyle olan Muhabbeti, samimiyetinin arttırılmasıdır. Bu konuda Turlarımıza katılan Esnaflarımızdan çok güzel geri dönüşler almaktayız. İkinci hedefimiz ise Yoğun tempoda çalışan Esnaflarımızın 2 günlük bile olsa tatil yaparak Hem farklı yer ve kültürünü görmeleri, İş stresinden uzaklaşmaları hedeflenmektedir. Yaptığımız Turlarda katılımcı Esnaflarımızın bizleri takdir etmesi, teşekkür etmesi de Doğru yolda olduğumuzu bize göstermektedir. Katılan, bizler ile bu yola çıkan Tüm Esnaf arkadaşlarıma teşekkür ederim. Başkanız ile En kısa sürede yeni Projelerde sizlerle buluşacağımızın sözünü veriyorum. Manavgat Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanımız Hasan Çelik ve bizler her zaman Esnaf arkadaşlarımızın yanındayız. Ekip olarak sürekli Esnaflarımız için neler yapabilir diye fikir alış verişinde bulunuyoruz. Hep daha iyisi daha güzeli hedefimiz. Çalışmalarımız bu doğrultuda devam edecek. ’’ Diyerek sözlerini tamamladı.     

Habere Ait Galeri