MESO Üyeleri Makine ve Teknik Fuarını Gezdi

Konya Tüyap Fuar Merkezi tarafından düzenlenen, Makine ve Teknik Fuarı büyük katılım sağladı. Sektörün en büyük firmalarının yeni ürünlerini sergilediği fuar organizasyonuna Manavgat Esnaf ve Sanatkarlar Odası (MESO) üyeleri de katıldı. Manavgat Sanayi Esnafının büyük rağbet gösterdiği fuar organizasyonunda Esnaflar işletmelerine en uygun ürünleri yerinde inceledi. Sektörün devleri ile bir araya gelen MESO Üyeleri fuarın çok verimli geçtiğini belirterek birçok ürün için bilgi ve fiyat analizi yaptılar.

Mevlana Ziyareti

MESO Üyeleri çok erken saatlerde Manavgat’tan hareket ederek fuar alanına ulaştılar. Fuar alanının tamamını gezen Esnaflar, MESO tarafından organize edilen Mevlana Turu’na da katıldı. Mevlana ziyareti ve gezilerin ardından akşam saatlerinde Manavgat’a dönen kafile, Başta oda başkanı Hasan Çelik olmak üzere bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkürlerini ilettiler.

MESO Başkanı Hasan Çelik Otobüs yolculuğu sırasında Esnaflar ile bol bol sohbet etti. Başkan Çelik  ‘‘Manavgat Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşlarımız ve personellerimiz ile sürekli Esnaflarımız için yapılabilecek projeler için çalışıyoruz. Hazırladığımız projeler ve yaptığımız organizasyonlar ile siz değerli Esnaflarımıza bu çalışmaları sunuyoruz. Biz üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yerine getirmeye çalışıyoruz. Sizlerin bu çalışmalara destek vermeniz, katılmanız, takdir etmeniz bizim en büyük arzumuz. Bizi burada yalnız bırakmayan herkese teşekkürlerimizi sunuyorum’’ diyerek sözlerini tamamdı.