MESO Yönetiminden Antik Side Ziyareti

Manavgat Esnaf ve Sanatkarlar Odası (MESO) Başkanı Hasan Çelik ve Yönetim Kurulu Üyeleri Side Antik Kentte bulunan Esnafları işletmelerinde ziyaret etti.

MESO Başkanı Hasan Çelik Sideli Esnafların Berat kandillerini kutlayarak işlerinde kolaylık, kazançlarında bereketli bir sezon yaşamaları dileğinde bulundu. Başkan Çelik Örenşehir’den başlattığı esnaf ziyaretleri programında Kızılot, Kızılağaç, Merkez mahalleler, Sarılar ve Çolaklı da bulunan Esnafları tek tek ziyaret ederek Side’ye geldi. Her Esnafı yılda en az bir sefer işletmesinde ziyaret etmek amacında olan MESO Başkanı bu doğrultuda yoğun mesai harcıyor.

Side Antik Kent’te bulunan Esnaflar ile çok iyi diyalogu bulunan MESO Başkanı; Özellikle side de bulunan esnaflarımız vitrin düzeni, sıcak kanlı ve samimi  olmaları takdire şayan. Neredeyse hiç negatif enerjisi olan bir Esnafımız yok ve bu durumda side Esnafının en büyük artısı. Sezon kötü başladı ama umutlu görünüyor. Dış politikada yaşanan sıcak gelişmeler elbette turizm memleketi Manavgatımızı direk olarak ilgilendiriyor. Bu gelişmeler esnaflarımıza da umut ışığı oluyor. Biz gezilerimizde esnaflarımızın sorunlarını dinliyor, bizim yardımcı olabileceğimiz her konuyu yetkili mercilere ileterek takipçisi oluyoruz. Yine gezilerimizde esnaflarımızın sıkıntılarının notlarını aldık. Üzerinde gerekli çalışmalarımızı yapıp takipçisi olacağız.

Manavgat Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yönetimi olarak her zaman olduğu gibi bundan sonra da Esnaflarımız ile hep iç içe olacağız. Bizlere ziyaretlerimiz sırasında yardımcı olan misafir eden tüm Esnaf ve Sanatkarlarımıza teşekkürlerimi iletiyorum. İnşallah bereketli bol kazançlı bir sezon geçirirler. 

Habere Ait Galeri