Manavgat Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Çelik ve Yönetim Kurulu Üyeleri Adalet ve Kalkınma Partisi Manavgat İlçe Başkanı Hasan Öz’ü makamında ziyaret etti.
MESO Yönetimi; yeni ilçe başkanlığı binasının hayırlı olması temennilerinde bulunurken, Esnafların sorunları ve sıkıntılarını aktararak bu sorunların çözümü konusunda nasıl bir çalışma yapıldığını dinledi.
MESO Başkanı Hasan Çelik ve Yönetim Kurulu Üyeleri Manavgat Esnafının sorunlarını ardı ardına sorarken AKP İlçe Başkanı Hasan Öz’de bütün soruları cevapladı.
Başkan Çelik’in ilk sorusu Fevzi Paşa caddesiydi bu konuda esnafların çok mağdur olduğunu belirten Çelik çalışmaların ne zaman son bulacağını sordu.
Hasan Öz bu soruya yanıt olarak Manavgat ve Genelinde Manavgat’ın alt yapısını karşılayacak bir çalışmanın AB tarafından yürütüldüğünü belirtti. Bu çalışmaların hızlandırılması için ASAT’ın devreye girdiğini ve bu çalışmaların yapay şelaleden başlayarak ana halterler üzerinde de devam edeceğini ve temmuz’a kadar bu çalışmaların tamamlanacağını aktardı. 
Rusya ile yaşanan sorunların truzim esnafını nasıl etkileyeceği sorusuna ise Öz; Geçen hafta Truzim bakanımız ile bir araya geldik bu konuları konuştuk. Bakanımız Antalyanın öneminin bilincinde ve Truzimden umutlu olduğunu dile getirdi. Rus pazarında düşüş olabileceğini fakat diğer Ülkelerden daha fazla yararlanarak bu açığın kapanacağını belirtti. Ayrıca Avrupalı Truistlerin daha verimli alış veriş yaptığını vurgulayarak Esnaf için bu yıl Truzim önceki yıllardan bile daha iyi seviyede olabileceğini düşünüyoruz. Dedi. 
AK Parti Manavgat İlçe teşkilatı Başkanı Hasan Öz, Manavgat Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yönetiminin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirirken görüşme karşılıklı fikir alış verişi ile devam etti.

Habere Ait Galeri