Manavgat Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Çelik ve Yönetim Kurulu Üyeleri CHP İlçe Başkanı Avukat Aliye Coşar ve Yönetimini ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Manavgat İlçe Örgütünün olağan genel kurulunda ilçe başkanlığı görevine seçilen Aliye Coşar'a yeni görevinde başarılar dileyen Manavgat Esnaf ve Sanatkarlar Odası (MESO) Başkanı Hasan Çelik birliktelik mesajı verdi.

Çelik; Manavgat ve Manavgat Esnafının yararına olacak her türlü çalışmada Manavgat Esnaf ve Sanatkarlar Odası olarak üstüne düşeni yapmaya hazır olduklarını belirtti. MESO Başkanı Çelik Sivil Toplum Örgütü olarak her partiye eşit mesafede olduklarını vurgulayarak gerek yönetimimizde gerek üyelerimizde gerekse de çevremizde her partiden arkadaşlarımız var biz her partiye eşit olarak yakın olmak durumundayız.

Türk kadınına seçme ve seçilme hakkı'nın tanınmasının 81. Yıl dönümünde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Manavgat İlçe Başkanlığı görevine gelen Avukat Aliye Coşar ve Yönetimini ayrıca kutluyor görevinin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum’dedi.

Habere Ait Galeri