Ak parti genel başkan yardımcısı Mevlüt Çavuşoğlu MESO Başkanı Hasan Çelik’i Makamında ziyaret etti.

Çavuşoğlu ziyarete, Ak parti Antalya Milletvekili adayı İbrahim Aydın, Serik Şöförler Odası Başkanı ve Ak parti Antalya İl Yönetim kurulu üyesi Sedat Karagöz, Büyükşehir Belediyesi Manavgat Koordinatörü İbrahim Büküş, Ak parti Manavgat ilçe teşkilatı başkanı Hasan Öz ve parti temsilcileri ile katıldı.

Manavgat Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Çelik ve Yönetim kurulu üyeleri ile birlikte karşıladıkları Mevlüt Çavuşoğlu ve beraberindekiler ile basına kapalı görüşme gerçekleştirdiler. Bir saatten fazla süren görüşmede Esnafın durumu değerlendirildi. MESO Başkanı Çelik projelerinden bahsederken Manavgat Oto Galericiler Kooperatifi’nin son durumu hakkında Ak parti genel başkan yardımcısı sn. Çavuşoğlunu bilgilendirdi. Yaptıkları çalışmalar neticesinde Türkiye’deki en güzel Oto Galericiler Sitesini Manavgat’a kazandıracaklarını belirten Başkan Çelik, Büyük Şehir Belediye Başkanı sn. Menderes Türel ile de toplantı gerçekleştirdiklerini kendisinden de Büyükşehire bağlı yer tahsisi konusunda görüştüklerini belirtti hemen yanında bulunan hazineye bağlı arazinin durumu hakkında da bilgi veren Çelik bu yerin kooperatife tahsis edilmesini talep etti. Antalya bölgesinin en çok üyesi olan Odası olarak Manavgat Esnaf ve Sanatkarlar Odasının böyle mükemmel bir çalışma içerisinde bulunduğunu öğrenen Çavuşoğlu’da talep edilen yerin bu projeye tahsisi konusunda elinden geleni yapacağının sözünü verdi.

MESO Başkanı Çelik Manavgat Esnaf ve Sanatkarlar Odası Olarak ayrıca bir sosyal tesis projelerinin de bulunduğunu hem hizmet binasının hem de içerisine Komplekslerin inşa edileceğini ve bunun içinde 8-10 dönümlük bir arazinin gerekli olduğunu belirtmesiyle de Çavuşoğlu; en uygun yeri bulun projeyi hayata geçirmek için çalışmalara başlayalım cevabını aldı.

Yapılan görüşme karşılıklı sohbetler ile son bulurken MESO Başkanı Çelik, ziyaretinden dolayı Ak parti genel başkan yardımcısı Mevlüt Çavuşoğlu’na ve beraberindekilere teşekkürlerini iletti.

Habere Ait Galeri