CHP Antalya Milletvekili Dr. Niyazi Nefi Kara MESO Başkanı Hasan Çelik'i Makamında ziyaret etti.

CHP Antalya Milletvekili Dr. Niyazi Nefi Kara CHP Manavgat İlçe Başkanı Ahmet Öztürk ve CHP Manavgat ilçe teşkilatı Manavgat Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yönetimiyle bir araya gelerek 1 Kasım seçimleri ve Esnafın Durumu hakkında görüşlerini dile getirdiler.

CHP Teşkilatını MESO Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çelik, Başkan vekili Mustafa Emre Şenli, Denetim Kurulu Başkanı Mesut Şencan, Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Erdal Şahin, Osman Şeker, Arif Öz, Ahmet Çağlar ve Yavuz Ali Şahin karşıladı.

CHP Antalya Milletvekili Dr. Niyazı Nefi Kara 1 Kasımda herkesin sandığa gitmesi gerektiğini CHP'nin Atatürk'ün partisi olduğunu Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun deyimi ile Atatürk'ün partisine oy istediklerini belirtti.
Sn. Kara CHP'nin iktidara gelmesi durumunda yapacakları yenilikler ve değişikler hakkında bilgi aktardı. Eğitimden sağlığa, emekliden mültecilere, terörden siyasete kadar birçok şeyin yanlış yapıldığını ve bu konuda gerekli çalışmaları yaptıklarını belirten Kara, Meclisin çalışır duruma gelmesiyle bunların hepsini sunacaklarını belirtti.

MESO Başkanı Çelik; Öncelikle ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken Hükümetin kurulamamış olması Esnafı olumsuz yönde etkiliyor. Zaten kayıp bir yıl geçirdik bir an evvel Hükümetin kurulması lazım dedi. 
Çelik aynı zamanda son yıllarda siyasetin dilinin çok sivrildiğini belirterek A,B partisi diye ayrıştıramayız bütün partilerin içinde bulunan siyasetçiler Halkımızı kötü etkiliyor. Benim doğrularıma katılmayan benden değildir gibi bir duruma sürükleniyoruz. Bizler bunları 12 eylül öncesi yaşadık bu duruma acilen bütün siyasetçilerin bir çözüm bulması gerekmektedir. Herkesin kendi düşüncesi, iradesi ve kendi doğruları vardır. Ama birlikte yaşadığımız bu güzel Ülkemizde birbirimizin doğrularına, düşüncelerine saygı duymak zorundayız. Eğer bunu yapamazsak malesef Ülkemiz kötü yerlere doğru gidiyor. En yakın örneği Suriyedir dedi.

Habere Ait Galeri