Manavgat Esnaf ve Sanatkarlar Odası (MESO) Başkanı Hasan Çelik 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

MESO Başkanı Hasan Çelik; "Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılış tarihi olan 23 Nisan 1920 gününün, Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından çocuklara armağan edilişinin 95. yılını kutluyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve aziz silah arkadaşlarını bir kez daha saygı ve şükranla anıyoruz.Tüm dünyaya örnek olan bu günde artık dünya ulusları da Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara hediye ettiği bu mutlu güne katılarak sevinçlerine ortak olmaktadırlar."

“Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın, çağın gereklerine uygun olarak kendilerini yetiştirip, ülkemizi gelişmiş ülkeler seviyesine çıkaracaklarına, vatanımızın bölünmez bütünlüğüne ve Cumhuriyetimize ilelebet sahip çıkacaklarına inancımız tamdır. Bu duygu ve düşüncelerle başta Cumhuriyetimiz’in kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, bütün şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlar, tüm çocuklarımıza ve vatandaşlarımıza sağlık ve esenlikler dilerim.” Dedi.