Manavgat Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Antalya Vergi Dairesi Başkanlığı ile işbirliği yaparak üyelerini 6552 sayılı torba yasası hakkında bilgilendirdi.

Manavgat Esnaf ve Sanatklar Odası’nın organize ettiği bilgilendirme toplantısında, 6552 sayılı torba yasasında var olan vergi aflarıyla ilgili oda üyelerine bilgi verildi.

MANAVGAT ESNAF SANATKARLAR ODASI ÜYELERİ KATILDI

Manavgat Esnaf ve Sanatkarlar Odası binasında gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısına Manavgat Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Çelik, yönetim kurulu, Antalya vergi dairesi gelir idaresi grup müdürü Mehmet BilgiçAntalya Vergi Dairesi Başkanı Halil Akça, Manavgat vergi dairesi müdürü Husrev Baş ve çok sayıda oda üyesi esnaf katıldı.

BU YASA ESNAF İÇİN BİR FIRSAT

Bilgilendirme toplantısına konuşmacı olarak katılan Antalya Vergi Dairesi Başkanı Halil Akça, yasanın esnaflara getirdiği kolaylıklardan bahsetti. Manavgat esnafının bu yasadan nasıl yaranacağı yönde açıklamalarda bulunan Antalya Vergi Dairesi Başkanı Halil Akça, yürürlüğe giren 6552 sayılı torba yasanın esnaflar için kaçırılmaması gereken bir fırsat olduğunu söyledi.

MESO BAŞKANI HASAN ÇELİK’E TEŞEKKÜR

Manavgat Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nda gerçekleştirilen toplantıda konuşma yapan Gelir dairesi grup müdürü Mehmet Bilgiç, yasayla ilgili esnafın merak ettiği konulara açıklık getirdi. Yasanın hangi borçlara af getirdiği ve hangi borçları peşin veya vadeli ödendiği ile ilgili faydalı bilgiler verdi. Mehmet Bilgiç bir de sunum gerçekleştirdi. Sunun sonunda esnafın sorularını yanıtlayan Mehmet Bilgiç, esnafın faydasına olan böyle bir bilgilendirme toplantısını düzenleyen ve bu imkanı kendilerine sunanManavgat Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Çelik’e teşekkür etti.